Γενική περιγραφή της πλατφόρμας ICOO Ternion



Ternion επιτρέπεται για την ολοκληρωμένη πλατφόρμα της ψηφιακής ανταλλαγής με αμειβόμενες υπηρεσίες και καταστήματα. Στόχος της είναι να επεκτείνει τη χρήση της στις αγορές συναλλάγματος στο εξωτερικό κρυπτογραφημένες, που συνδέει τις σύγχρονες οικονομικές υπηρεσίες σε χρηματοπιστωτικά συστήματα που διευκολύνουν την εξάπλωση και την προώθηση της καινοτομίας στη χρηματοδότηση κρυπτογραφία. Επιπλέον, Terni, αλλά οι φυσικές δυνάμεις της αγοράς, δεν υπάρχει πραγματική υποστήριξη για μια κερδοφόρα οικονομικά κερδοσκοπία της αγοράς και κρυπτογράφησης που βασίζονται έχει ως στόχο να ενθαρρύνει την καινοτομία για να βελτιώσει τα χρήματα.


Αυτή η πλατφόρμα Terni από τις προκλήσεις που η αξιοπιστία της έλλειψης πόρων εικονίδιο της ψηφιακής αξιόπιστη και σήμερα θεωρείται ως νομισματικό κρυπτο σύστημα, προσπάθησε να ξεπεράσει κάποια από αυτά έχουν μια κοινότητα να είναι οι αλλαγές στη cryptotherm χρηματιστηριακές παραδοσιακά δημιουργήσει ένα πολύ μικρό αψηφά τους κανόνες και τις μεθόδους πληρωμής της κρυπτογράφησης.
Τέρνι οικοσυστήματος του οικοσυστήματος
, και Ternion να συνεργαστούν (TRN) αποτελείται από τρία στοιχεία χρήσιμα ως πλατφόρμα για τη στήριξη του νομίσματος.
Το Exchange
Ternion είναι μια προσαρμόσιμη, κερδοφόρα και αποτελεσματική πλατφόρμα ανταλλαγής που επιτρέπει την αλλαγή κρυπτογράφησης, κρυπτογράφησης και κρυπτογράφησης. Ο κύριος στόχος της αλλαγής είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πλήρως κρυπτογραφημένων μεταπωλητών.
Επεξεργαστής πληρωμής Ternion. Ο επεξεργαστής
πληρωμής διευκολύνει την πληρωμή μεταξύ προμηθευτών και πελατών. Υπάρχει μια τραπεζική κάρτα διαθέσιμη για τους χρήστες να πληρώσουν. Ο πάροχος μπορεί στη συνέχεια να αποφασίσει να λάβει πληρωμές που έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία με κρυπτογράφηση ή κρυπτογράφηση.
Ternion Liquidity Fund
Αυτή είναι η ουσία των άλλων δύο συνιστωσών. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει πληθωρισμός των μαρκών TRN και ότι δεν σώζονται τα ποσά που συγκεντρώθηκαν για την ανάπτυξη της πλατφόρμας Ternion.
Token Token
TRN είναι μια συμβολική συμβατό με ERC20, η οποία ενεργεί ως σύμβολο της πλατφόρμας υποστήριξης για να πληρώσει τις προμήθειες για την ανταλλαγή ή τη μεταφορά των νομισμάτων ανταλλαγή Ternion. Επιπλέον, τα νομίσματα είναι συμβατά με όλες τις υποστηριζόμενες δείκτες ERC20 προς όφελος όλων των χρηστών του Ternion οικοσυστήματος.
Γιατί επενδύουν σε Ternion;
Η πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για την εταιρική τους παίκτες, αλλά και για τις κινητές πλατφόρμες και web εφαρμογές κατάλληλες για ιδιώτες επενδυτές.
Ternion διενεργεί ετήσιους ελέγχους σχετικά με τις λειτουργίες και την πλατφόρμα συναλλαγών για τη διασφάλιση της διαφάνειας και της αξιοπιστίας για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη μελλοντική πρόοδο.
Η ισοτιμία έχει άδεια Ternion το ευρωπαϊκό εμπόριο και είναι κατάλληλο για όλους τους ευρωπαϊκούς κανόνες για τη διαβίβαση στο αυτοκίνητο για ένα γρήγορο έλεγχο.
Η πλατφόρμα έχει εξυπηρέτησης πελατών πλήρη υπηρεσία αποτελείται από ανώτερα στελέχη που βοηθούν τους πελάτες σε περίπτωση προβλημάτων ή προβλημάτων με Ternion.
Παράμετρος ICON Τέρνι (token ΑΦΜ)
Icon:
πρωτόκολλο Token TRN: ERC20
συνολικού Token: TRN 95 εκατομμύρια
δελτίο αποστολής, πριν από την πώληση, 22.500.000:
Αποστολή Token TRN ICON: TRR 53500000
Ημερομηνία προπώλησης: σε απευθείας σύνδεση μέχρι τις 28 του Ιούνη, 2018



Δεδομένα ICO:
1 0.65 USD ΑΦΜ: Ιούνιος 29, Αυγούστου 29
Β γύρο μεταξύ 30 Αυγούστου και Οκτωβρίου, η συναλλαγματική ισοτιμία: 1 TRN 2.10 USD
Γύρος 1 Νοέμβριο του 30η Δεκεμβρίου συναλλαγματική ισοτιμία: 1 TRN 3 23 USD
Κλειστό μαλακό 5.000.000
σκληρό εξώφυλλο: 65 εκατομμύρια




Ερώτημα 1 2018
Ξεκινά η ανάπτυξη των συναλλαγματικών ισοτιμιών.
Q2 2018
Αλλαγή πριν από την προσφορά προς πώληση προς πώληση με
το 3ο τρίμηνο 2018
Δημόσια Πώληση
Τρίμηνο 2018
Χρηματιστήριο διανέμεται Trading κλειστή Beta προσφέρει περιθώρια ανταλλαγών. Η αποκέντρωση αρχίζει να αναπτύσσεται. Αλλάξτε την επέκταση των καθαρών πισίνα
Ερώτηση 9 1201
Έναρξη της ανάπτυξης της πληρωμής. Ξεκίνησε η αρχική έκδοση beta της μη κεντρικής τροποποίησης. Ξεκινήστε το Exchange Prime Πληρωμή Η πληρωμή
Q2 2019
ομάδα




Λεπτομερείς πληροφορίες:


https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1958408

Komentar

Postingan populer dari blog ini

🚀💎 SIMPLYBRAND = OVERCOMING FAKE PRODUCTS 💎🚀

Netscouters Introducción

GOLDEN CURRENCY - BLOCKCHAIN