Ternion - Hybrid Encryption Exchange s Fiatovim Gatewayom i Integriranim trgovačkim uslugama



Ternioni je standardna kriptografska kriptografija u Estoniji i nudi ažuriranja o Fiat-a-lozinku i pisanju lozinke za razmjenu i samo po defaultu. Ternion OÜ je stekao licencu za kripticizam sličnu NASDAQ-u kako bi započela kompletnu razmjenu prakse 2018. godine. 




Ternionijeva ekonomija sastojala se od tri imovine: Ternion Exchange, Ternion Payments i Ternion Liquidity Fund. Ternioni je sigurnost tradicionalne financijske prakse
Pregledajte opis. Ternioni pruža prijelaz iz starog svijeta u novčane sustave i novi svijet kriptocurnih valuta. Kada se centar Flexibility centera mijenja, Ternion Exchange konsolidira distribuciju distribuirane distribucije (DEX).




Cryptocurrency Ukupna tržišna kapitalizacija sektoru neočekivano povećan je s 600 milijarde $ tijekom „posljednjih mjeseci 2017. Dok dijeta period od” srebra pokazao je stopu rasta od više od 200 milijardi američkih dolara te je mnoge druge alternativne cryptocurrencies (Altcoins) također isti trend. Ukupni bruto volumen porastao je na New York Stock Exchange (točka), a prosječni volumen u istom razdoblju dosegao vrhunac od 500.000 dolara u istoj zbirci od samo 24 sata.Mnogi ključ razmjene, svijet se trgovanje jer se ne mogu nositi s teritorijalni oznaka u prodaji infrastrukture u skladu s povećava pretrpio DoS (denial of service) štete. Fini rezultat od mene jer trgovci mogu likvidirati svoje otvorene pozicije je ozbiljan gubitak ako je spor servis,




Ternioni je hibridna šifrirana Exchange s Fiatovim Gatewayom i Integriranim trgovačkim uslugama.
Ternion Exchange je regulirana, licencirana i centralizirana jedinica koja se može implementirati putem enkripcije, šifriranja i enkripcije. U položaju ICO, razmjena će biti hibridna. Olakšala je intervju centralista i distributije.
Proces plaćanja Ternion je plaćanje plaćanja koje se može provesti po vlastitom nahođenju knjižice i izdati pismo korisniku. Također možete koristiti debitnu karticu za plaćanje prodavatelja.Prodavači mogu platiti ili kupiti imovinu i usluge za korištenje Ternion API-ja u načinu plaćanja. To je moguće kroz integraciju Burze u sustav.
Ternion likvidacijski fond podupire oba poslovna modela i predstavlja srž procesora plaćanja i plaćanja. Fundu je također odgovoran za kupnju karata sa četvrtinom dobiti tvrtke i opeklina kartica kako bi se spriječila inflacija. Također možete preuzeti drugu četvrtinu akumuliranih sredstava kako biste osigurali likvidnost za buduće širenje Terniona.




Postoji šifranska tendencija tržišta koja se može primijetiti kada je područje tranzita promjene lozinke. Tri glavne razmjene Bitmexa, Okexa i Binancea su na novim značajkama, no razmjena ne radi s bilo kakvom imovinom.




Postoji samo jedan zamjenom razmjene za poboljšanje broja koji novi swap šifra-šifra. Kraken, na primjer, klasificira 11. prema CoinMarketCap, ali je radio dugo prije Mega Rally Crypto. 




Svaka nova transakcija s većinom transakcija ne pruža mogućnost prijenosa žirora na novac (kao što je Huobi i Binance). Postoji kvar u razmjeni tržišta. A novi Fiat Crypto se promijenio može biti marketinški projekt.








Sve međunarodne strategije zarađivanja Ternionija su održavanje Ternion fonda likvidnosti. Kada Ternionijev financijski način ovisi o prirodnom tržištu na Ternionu likvidnosti, to je funkcionalnost Terniona. TRN znakovi su vrlo dobro integrirani u Ecosystem Ternion u metodama prebacivanja koje zapovjednik tereti Ternionove burze i Ternion Rire. Na taj način, svijet TRN rastao korištenjem korisnog mehanizma, znak je vraćen natrag u ekosustave, stvarajući tako kvocijent ponude i potražnje.
















Token prodajni brojevi:


Stavka: TRN 
Token Protocol: ERC 20 
Svi žetoni: 95 000 000 TRN 
Pripremite simbol za kupnju: 22.500.000 TRN 
FTP u ICO: 53.500.000 TRN 
Scagnetto di vendre: 
Na snazi ​​28. kolovoza 2018. ICO:


Krug A - 29. lipnja - 29. kolovoza Tečajna lista: 1 TRN = 0,65 USD 
Krug B - 30. kolovoz do 30. listopada, Vrsta promjena: 1 TRN = 2,10 USD 
Krug C - Od 1. siječnja do 30. prosinca Sculi: 1 TRN = 3.23 
ICO:


Papirnatelj: $ 5.000.000 
Rješenje Fonda: 65 milijuna dolara 
Više informacija:




Ternioni je nova marketinška praksa temeljena na uspješnom uzorku morskog psa koji dokazuje tržište i pretvara ga u financijski ekosustav. Sustav će koristiti istraživačke suradnike koji će podržati transakciju za fantastične vrste imovine. Pianoforte je također koristio svoj poznati zajednički nazivnik Transition to the Token model. Projekti podrške postavljeni su kako bi se stvorio ogroman cilj likvidnosti kako bi se dogodila token transakcija kako bi pomogla stanodavcu. Svrha ove prakse je da se prvi korak u inovacijama u multilateralnim financijskim pitanjima s blogging tehnologijom. Kada odlučite sudjelovati na ovoj web stranici, uvjeren sam da ćete i dalje ulagati u iskustvo osnivanja i kreativne ideje.


cesta




Prvo tromjesečje 2018. godine 
Swambià se počeo razvijati. 
T2 2018 
Javna prodaja Tečajna lista 
T3 2018 
Javna prodaja 
2018 
Beta Exchange Schettu Distribuirano. Promjena je marginalna tranzicija. Započela je distribucija razvoja razmjene. Likvidnost tekućeg okoliša. 
Prvo tromjesečje 2019 
Ternioni su pokrenuli razvoj plaćanja. Usklađenost s distribuiranom razmjenom. Vaša beta plaćanja zatvorena je. Prije svega prije razmjene. 
T2 2019 
Paganski trofej


naredba





Za informacije: 




https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1671465

Komentar

Postingan populer dari blog ini

🚀💎 SIMPLYBRAND = OVERCOMING FAKE PRODUCTS 💎🚀

Netscouters Introducción

GOLDEN CURRENCY - BLOCKCHAIN