Šta je projekat Ternion?



Ternion je licencirana platforma za digitalnu razmenu integrisanu sa fiat gateway i trgovačkim uslugama. Ona teži povećanju pristupa tržištu kripto valutnosti povezivanjem savremenih finansijskih usluga sa decentralizovanim finansijskim sistemima, stoga olakšavajući i promovišući inovacije u kripto finansiranju. Štaviše, Ternion ima za cilj podsticanje inovacija u kripto finansiranju kroz razvoj kripto-valutnosti koja ima stvarnu podršku profitabilnog poslovanja i nije izazvana špekulacijom već prirodnim tržišnim snagama.



Ternion tim, stalno pokušava da bude ispred tržišta. Podignite naše granice da biste postigli ono što svi drugi pokušavaju. Postavljanjem povjerenja u nas, formirate budućnost gdje ćemo stati zajedno zajedno sutra. Možete dobiti prvo iskustvo platforme za razmjenu ovdje i videti kako će izgledati prva verzija. Ne samo da je razmena udobna za institucionalne igrače, ali je pogodna i lako za bilo koji od maloprodajnih investitora, pošto dolazi sa aplikacijom za mobilnu platformu i web aplikacijom. U svrhu transparentnosti i pouzdanosti, Ternion će provesti godišnje revizije držimo javnost u petlji o budućim dostignućima. Znamo da je decentralizovana digitalna finansija budućnost, ali mi takođe razumemo nezaobilaznu vezu i vrednost koju su nam naučili tradicionalni finansiji,





Ternion ekosistem:
Ternionov ekosistem će podržati TRN Utility Token. TRN Token je ERC20 kompatibilan token koji se izdaje na blok bloka Ethereum. TRN token će biti osnovni mehanizam plaćanja za sve robe i usluge razmijenjene kroz Ternion ekosistem.
U okviru Ternion ekosistema, svi interni mehanizmi za generisanje prihoda su usmjereni ka podržavanju Ternion fonda likvidnosti. Kao što se Ternionov finansijski model oslanja na prirodne tržišne snage kako bi podržao likvidnost Terniona, takodje funkcionalnost utility Terniona token. TRN token je izuzetno dobro integrisan u Ternion ekosistem, koji služi kao metoda razmjene za naknade nastale kroz Ternion Exchange i Ternion Payments biznis. Ovaj mehanizam korisnosti može dovesti do veće potražnje za TRN tokenom, koji se zatim kanališe nazad u ekosistem, stvarajući zatvoreni ciklus ponude i potražnje.
Funkcije token-a: Podrška za likvidnost
TRN je uticajni token pozicioniran da korisnicima omogući pristup različitim prednostima unutar Ternion ekosistema. TRN korisničke funkcije uključuju plaćanje: Ternion Exchange, Ternion Payments, Ternion Fond likvidnosti
Ternion razmjena: popusti
na naknade za trgovanje Ternion želi da ohrabri korisnike da plate svoje troškove trgovanja TRN tokensom. Korisnici će biti snažno podstaknuti da koriste TRN tokene primanjem značajnih diskontovanih naknada za trgovanje. Naknade za trgovanje će se kretati u tri dobro definisane faze. Cirkulaciona potrošnja TRN tokena određuje trenutnu fazu.




Finansijski model: cena aktive putem sagorevanja
Tokom pokretanja pouzdane likvidnosti, Ternion posluje oko finansijskog modela baziranog na tržišnim snagama. Finansijski model Terniona i ekosistem koji ga podržava osigurava da Ternion token ostane relevantan. Ternion token (TRN) je suštinski deo Ekosistema i služi kao izvorna valuta za tri osnovna stuba Terniona: Exchange, Ternion Plaćanja i Rezerva likvidnosti.




Token Burn
Finansijski modeli zasnovani na tokovima pokazali su se da pružaju brojne ključne prednosti. Nivo taktnog sagorevanja će se razlikovati od prihoda koji generiše Ternion ekosistem i ne može se garantovati. Modelirali smo tri scenarija kako bismo doprineli veću jasnoću o odnosu između nepotrošenih prihoda i žarenja
Ternion Prednosti:
Sveobuhvatno
Platforma je dostupna putem aplikacije mobilne platforme i web aplikacije, što čini pogodnim ne samo za institucionalne igrače, već i za bilo koji od maloprodajnih investitora.
Transparentan i pouzdan
Ternion će imati godišnje revizije o transakcijama i funkcionisanju platforme kako bi osigurala transparentnost i pouzdanost time što je javnost svjesna budućeg napretka.
Usklađenost sa pravilima
Exchange Ternion ima evropsku licencu za trgovinu i prati sve postavljene evropske smernice vezane za bordanje za brzu proveru.
24/7 Podrška korisnicima
Platforma ima punu podršku korisničkoj službi koja čak sadrži i najviše menadžere koji će pomoći klijentima kada imaju bilo kakve probleme ili upite vezane za Ternion.
Roadmap:
Radimo na Ternionovom ekosistemu, naš primarni cilj je smanjiti gubitak vremena između glavnih prekretnica i dati doprinosima pristup Ternion ekosistemu odmah nakon javne prodaje. Ovo će nam donijeti odlučujuću prednost protiv konkurenata koji se često zaglave u dužim vremenima isporuke nakon ICO-a. Sledeći putni plan uključuje sve glavne korake u razvoju Ternion ekosistema.



Detalji žetona prodaje:
Token: TRN
Token protokol: ERC20
Ukupna ponuda žetona: 95 000 000 TRN
Snabdevanje žetonom tokom predprodaja: 22 500 000 TRN
Snabdevanje žetonom tokom ICO: 53 500 000 TRN
Pred-prodajni datum: Aktivan do 28. juna 2018
ICO datum:
Krug A – 29. jun – 29. avgust, kurs: 1 TRN = 0.65 USD
Okrug B – 30. avgust – 30. oktobar, kurs: 1 TRN = 2.10 USD
Okrugli C – 1. novembar – 30. decembar, kurs: 1 TRN = 3.23
ICO Caps:
Mekana kapa: 5 000 000 USD
Tvrdi čep: 65 000 000 USD

Za više informacija:
Web stranica: https://ternion.io/
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1958408

Komentar

Postingan populer dari blog ini

🚀💎 SIMPLYBRAND = OVERCOMING FAKE PRODUCTS 💎🚀

Netscouters Introducción

GOLDEN CURRENCY - BLOCKCHAIN