Què és el projecte Ternian?




Què és el projecte Ternian?

Terniyan és una plataforma d’intercanvi digital amb llicència que s’integra amb Fiat Gateway i Merchant Services. Intenta augmentar l’abast del mercat de criptogràfics mitjançant l’addició de serveis financers moderns juntament amb sistemes financers revolucionaris, promovent i promovent la innovació en finançament de criptos. A més, l’objectiu de Terniyan és encoratjar la innovació en el finançament del crypto a través del desenvolupament del criptrocrèdit, que és el suport real d’un negoci rendible i no és impulsat per l’especulació, però no és operat per forces del mercat natural.

Un equip de Ternian està constantment tractant d’estar al capdavant del mercat. Per aconseguir el que sigui just intentant empènyer els nostres límits, aconseguir-ho. Confiant en nosaltres, vostè fa el futur, on tots estarem junts demà. Aquí podeu obtenir la primera experiència de la plataforma d’intercanvi i veure quina serà la primera versió. No només la institució d’intercanvi és còmoda per als jugadors, però és convenient i fàcil per a qualsevol inversor minorista, ja que inclou l’aplicació de la plataforma mòbil i l’aplicació web. A efectes de la transparència i la fiabilitat, mantingueu al corrent de la verificació anual de l’avanç de Ternian en el futur. Sabem que el finançament digital descentralitzat és el futur, però també entenem la connexió ineludible i el valor que ens ha ensenyat les finances tradicionals,


Ecosistema terniano:

L’ecosistema de Ternian serà recolzat per TRN Utility Tokens. TRN Token és un token de conformitat ERC 20 publicat a Atheri Blockchen. TRN Token serà el mecanisme de pagament bàsic per a tots els béns i serveis intercanviats a través de l’ecosistema Ternian.

Trnian s’orienta a mantenir dins de l’ecosistema, el sistema que genera internament tota fons de liquiditat Trnian ingressos. Com a model financer Trnian Trnian depèn de les forces naturals del mercat per donar suport a la liquiditat, així com la funció d’utilitat símbol Trnian. El Tiaran està excepcionalment ben integrada en fitxes Trnian Aksosistm, que serveix com el mètode d’intercanvi de càrregues a través de l’intercanvi Trnian negoci de pagament Trnian. Com a resultat del sistema d’utilitat Tiaran pot exigir el testimoni, que després és enviat de tornada a l’ecosistema, que inclou un cicle de subministrament i la demanda.

Característiques d’utilitat de tokens: Suport per a la liquiditat 
TRN és un testimoni d’utilitat accessible per als usuaris per proporcionar accés a una varietat de beneficis dins de l’ecosistema Ternian. Les obres d’utilitat de TRN inclouen el pagament: l’intercanvi de Ternian, els pagaments de Turnen, el Fons de Liquiditat de Ternian

Intercanvi Ternian: Descomptes per tarifes comercials 
Ternian vol animar els usuaris a pagar les seves tarifes de negociació amb tokens TRN. Els usuaris seran altament encoratjats a utilitzar tokens TRN mitjançant l’obtenció d’importants càrrecs comercials amb descompte. Les tarifes de comerç s’executaran en tres etapes ben definides. L’oferta acumulada de tokens TRN determinarà la fase actual.


Model financer: valor de la propietat a través de cremades de tokens 
Per facilitar una liquiditat fiable, Ternan treballa entorn d’un model financer realitzat a les forces del mercat. El model financer de Ternian i l’ecosistema que el recolzen, garanteixen que el token de tornada sigui rellevant. El Ternian Token (TRN) és part integrant de l’ecosistema i serveix de moneda bàsica per a tres pilars fonamentals de Ternian: Exchange, Ternian Payments i Liquidity Reserve.


Token burn

El model financer basat en cremades token s’ha demostrat que proporciona molts beneficis significatius. El nivell de cremada simbòlica variarà amb els ingressos generats per l’ecosistema Ternian i no es pot garantir. Hem modelat tres escenaris per donar més claredat al contribuent sobre la relació entre innombrables ingressos i cremades token.

Beneficis de Ternian:

Comprensiva

Plataforma és una aplicació de plataforma mòbil i es pot accedir a través d’una aplicació web, que fa que no només els jugadors institucionals, sinó també convenient per als inversors minoristes.

Transparent i fiable

La gent sobre els avenços en el futur per garantir la transparència i la credibilitat i el coneixement de l’auditoria anual de les transaccions de les transaccions i operacions tenen Trnian per.

Compliment de les normes

Trnian una llicència comercial europea Exchange i tot això en relació amb la incorporació d’una ràpida verificació s’adhereix a les directrius europees.

Assistència al client 24 hores al dia

Un fòrum és un servei de suport al client a temps complet que inclou una alta direcció que ajudarà els clients quan tinguin problemes relacionats amb Ternian o preguntes.

Full de ruta:

Mentre treballava en l’ecosistema Trnian, el nostre objectiu principal és reduir el temps perdut entre les principals fites i arribar ecosistema Trnian immediatament després de la venda pública. Això ens porta a obtenir avantatge decisiu enfront de rivals que atrapen el termini de lliurament durant molt de temps després que l’ICO. Trnian següent full de ruta cobreix tota gran pas en l’evolució dels ecosistemes.


Detall de venda de tovallons:

Tokens: 
Tiaran protocol token: ERC 20 
de subministrament de comptador total: 
durant la pre-venda 95.000.000 Tiaran subministrament token: 
22.500.000 Tiaran subministrament de comptadors durant ICO: 53.500.000 Tiaran 
Pre-Data de Venda: actiu fins al 28 de juny de 2018 
data ICO:

Ronda A – 2 set jun – 2 set d’agost de taxa de canvi: 1 Tiaran = 0,65 USD 
Ronda B – agost 30 – 30 d’octubre de tipus de canvi: 1 Tiaran = 2,10 USD 
Ronda C – 1 Nvanbr – 30 de desembre de Canvi 1 Tiaran = 3.23 
Caps ICO:

Tap suau: $ 5,000,000 
Cap: $ 65,000,000 

Informació detallada:

Pàgina web: httpsternionio


milyuner86

Komentar

Postingan populer dari blog ini

🚀💎 SIMPLYBRAND = OVERCOMING FAKE PRODUCTS 💎🚀

Netscouters Introducción

GOLDEN CURRENCY - BLOCKCHAIN