Přehled platformy ICOO společnosti Ternion





Ternion je digitální platforma pro výměnu s integrovaného povolení s nekrytým a obchodní služby brány. Jejím cílem je rozšířit dostupnost krypto měnových trzích propojením moderních finančních služeb s decentralizovanými finančních systémů, které umožňují a podporují inovace v oblasti financování šifrování. Kromě toho Ternion si klade za cíl podporovat inovace v oblasti financování rozvoje šifrovací šifrovací měně, která má skutečnou podporu pro ziskové podnikání a je založeno na spekulaci, ale přirozených tržních sil.
Tato platforma má komunitu, ve které se Ternion pokoušel překonat některé výzvy, které kryptografický systém vyhodnocuje dnes, jako je nedostatek důvěry v ICO, spolehlivost digitálních aktiv, která výměnu kryptografie má mnohem nižší úroveň ve srovnání s tradičně založenými makléřskými firmami a potíže při vytváření kryptoterminu jako platební metody
Ekosystém Ternion Ekosystém Ternion se 
skládá ze tří složek, které spolupracují a podporují Ternion (TRN) jako užitečnou platformu.
Exchange 
Exchange Ternion je přizpůsobitelná, nákladově efektivní a efektivní výměnná platforma, která umožňuje uživatelům modifikovat kryptografickou a kryptografickou kryptografii v oblasti šifrování a šifrování. Hlavním účelem výměny je nabídnout obchodníkům kompletní šifrované řešení. 
Platové procesory společnosti Ternion 
usnadňují platby mezi dodavateli a zákazníky. Uživatelé obdrží debetní kartu, kterou mohou použít k provádění plateb. Dodavatel se pak může rozhodnout, že obdrží zpracované platby v režimech s fiatovým nebo kryptografickým přidělením.
Fond likvidity Ternion 
Jde o podstatu ostatních dvou složek. Tím je zajištěno, že nedojde k inflaci tokenu TRN a neukládají se kumulované finanční prostředky na vývoj platformy Ternion.
Token Ternion 
TRN je token kompatibilní s ERC20, který slouží jako pomůcka na platformě pro placení provizí za výměnu nebo předávání žetonů na burze Ternion. Žetony navíc poskytují kompatibilitu se všemi značkami kompatibilními s kódem ERC20 ve prospěch všech uživatelů ekosystému Ternion.
Proč investovat do Ternionu?
Platforma je k dispozici prostřednictvím aplikací pro mobilní platformy a webové aplikace, což je výhodné nejen pro institucionální hráče, ale i pro jednoho z drobných investorů.
Ternion provede každoroční audit transakcí a funkcí platformy, aby zajistil transparentnost a spolehlivost a informoval veřejnost o budoucím pokroku.
Ternion Exchange má evropskou komerční licenci a splňuje všechna evropská pravidla stanovená pro přenos na palubě pro rychlé kontroly.
Platforma má komplexní službu podpory zákazníků, která zahrnuje také špičkové řízení, které zákazníkům pomůže, když mají problémy nebo problémy spojené s Ternionem.




Parametr ICO Ternion (TRN tokenu) 
Token: TRN 
protokol Žetony: ERC20 
celková známka: TRN 95 milionů 
pre-prodejní vhozením mince: 22500000 TRN 
Přepravní tokenu pro ICO: 53500000 TRN 
Date Předprodej: Aktivní dokud 28. června 2018. 
ICO Datum: 
Round Na 29. června 29. srpna směnný kurz 0,65 USD TRN 1 
B Round 30, od 30. srpna do října, směnný kurz: 1 TRN 2.10 USD 
kole C 1. listopadu 30. prosince kurzové : 1 TRN 3, 23 USD
Měkký kryt: 5 000 000 Pevný 
kryt: 65 000 000




MARCIA TABLE




Q1 2018 
Začátek vývoje výměny.
T2 2018 
Veřejný prodej. Výměna domů
T3 2018 
Veřejný prodej.
Decentralizovaná uzavřená výměna beta pro čtvrtletí roku 2018 
. Výměna se vyměňuje za okraje. Rozvíjí se decentralizovaná výměna. Výměna likvidity v fondu peněz.
Q1 2019 
Začíná vývoj plateb společnosti Ternion. Zahajuje se decentralizovaná výměna. Advance bonus pro uzavřené beta platby.
T2 2019
Zahajte platby.




TEAM


















Podrobné informace:
Webové stránky: https://ternion.io


milyuner86
TERNION ID : JDW861

Komentar

Postingan populer dari blog ini

🚀💎 SIMPLYBRAND = OVERCOMING FAKE PRODUCTS 💎🚀

Netscouters Introducción

GOLDEN CURRENCY - BLOCKCHAIN