Επισκόπηση της πλατφόρμας ICON Ternion

Ternion έχει λάβει άδεια ψηφιακής πλατφόρμας ανταλλαγής χτισμένο πάνω Fiat πύλη και εμπορικές υπηρεσίες. Επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των kriptovalyutnogo αγοράς από τη σύνδεση των σύγχρονων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της αποκέντρωσης, η οποία διευκολύνει και ενθαρρύνει την καινοτομία στη χρηματοδότηση και kriptovom Ternion την προώθηση της καινοτομίας στην kriptofinansirovanii ανάπτυξη cryptocurrency πραγματική υποστήριξη για μια κερδοφόρα επιχείρηση και όχι για κερδοσκοπία, αλλά και για τις δυνάμεις της αγοράς με φυσικό τρόπο.
 
 
 
Υπάρχουν Ternion άνθρωποι σε μια πλατφόρμα που στοχεύει να λύσει κάποια από τα προβλήματα που επηρεάζουν την kriptovalyutnyh σύστημα της αγοράς σήμερα ως έλλειψη εμπιστοσύνης από το ICO για την ασφάλεια των ψηφιακών στοιχείων που, kriptoobmenah με χαμηλότερες προδιαγραφές από εκείνες που προβλέπονται από τους παραδοσιακούς μεσάζοντες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι cryptothema ως μέθοδο πληρωμής .
 
Οικοσύστημα Ternion
Το οικοσύστημα Ternion αποτελείται από τρία στοιχεία που συνεργάζονται και υποστηρίζουν το Ternion (TRN) ως χρήσιμη πλατφόρμα ανταλλαγής.
 
Εξαργύρωση
Ternion αλλαγή είναι ρυθμιζόμενο πλατφόρμα, προσιτή και αποτελεσματική ανταλλαγή που επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέψουν κρυπτογραφημένη crypto, κρυπτογραφία και κρυπτογράφησης Fiat. Ο κύριος σκοπός αυτής της ανταλλαγής είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στους κρυπτομερείς τύπους.
 
Επεξεργαστής πληρωμής Ternion
Οι μεταποιητές πληρωμών διευκολύνουν την πληρωμή μεταξύ των προμηθευτών τους και των πελατών τους. Οι χρήστες θα λάβουν μια χρεωστική κάρτα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την πραγματοποίηση πληρωμών. Ο πάροχος μπορεί να επιλέξει να λαμβάνει πληρωμές που έχουν υποστεί επεξεργασία χρησιμοποιώντας μεθόδους fiat ή κρυπτογράφησης.
 
Ternion Liquidity Fund
Αυτή είναι η ουσία των άλλων δύο συνιστωσών. Αυτό εξασφαλίζει ότι το τσιπ πληθωρισμού TRN δεν θα αποθηκεύσει και δεν θα αποθηκεύσει τυχόν συσσωρευμένα κεφάλαια για την ανάπτυξη της πλατφόρμας Ternion.
 
Mark Ternion
Το TRN είναι ένα παράδειγμα συμβατό με το ERC20, το οποίο χρησιμεύει ως κέρδος δείγματος από την πλατφόρμα για να πληρώσει για την ανταλλαγή ή τη μεταφορά της μάρκας Ternion. Επιπλέον, το τσιπ παρέχει συμβατότητα με όλους τους δείκτες που είναι συμβατοί με το ERC20, το οποίο ωφελεί όλους τους χρήστες οικοσυστημάτων του Ternion.
 
Γιατί να επενδύσετε στο Ternion;
 
Η πλατφόρμα διατίθεται μέσω εφαρμογών για κινητές πλατφόρμες και εφαρμογές ιστού, οι οποίες την καθιστούν κατάλληλη όχι μόνο για τους οργανισμούς πρακτορείων αλλά και για τους ιδιώτες επενδυτές.
 
Η Ternion θα διεξάγει ετήσιες συναλλαγές και ελέγχους πλατφόρμας για να εξασφαλίσει τη διαφάνεια και την αξιοπιστία, ενημερώνοντας το κοινό για τη μελλοντική πρόοδο.
 
Το Ternion Exchange διαθέτει ευρωπαϊκή εμπορική άδεια και συμμορφώνεται με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα που έχουν οριστεί για αποστολές πλοίων για γρήγορους ελέγχους.
 
Η πλατφόρμα διαθέτει πλήρη εξυπηρέτηση πελατών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη και κορυφαία διαχείριση που θα βοηθήσει τους πελάτες όταν έχουν προβλήματα ή προβλήματα που σχετίζονται με το Ternion.
 
Παράμετρος ICN Ternion (σήμα TRN)
Δεδομένα: TRN
Πρωτόκολλο σήματος: ERC20
Σύνολο σημείων: 95.000.000 TRN
Προκαταρκτική σύμβαση: 22 500 000 TRN
Αλυσίδα ναυσιπλοΐας κατά τη διάρκεια της ICO: TRN 53 500 000
Ημερομηνίες πριν από την πώληση: ενεργή μέχρι τις 28 Ιουνίου 2018.
 
Ημερομηνία ICO:
 
Γύρος 29 Ιουνίου 29 Αυγούστου 29 Συναλλαγματικές ισοτιμίες: 1 TRN $ 0,65
Γύρος Β 30 Αυγούστου 30 Οκτωβρίου, συναλλαγματική ισοτιμία: 1 TRN $ 2.10
C γύρος 1 Νοεμβρίου, 30 Δεκεμβρίου, συναλλαγματική ισοτιμία: 1 TRN 3,23 δολάρια ΗΠΑ
Μαλακό εξώφυλλο: 5 000 000
Hardcover: 65.000.000
 
ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

  1. 2018 Τριμηνιαία Η 
    ανταλλαγή άρχισε να αναπτύσσεται. 
    T2 2018 
    Δημόσια προπώληση. Συναλλαγματική ισοτιμία 
    T3 2018 
    Δημόσια πώληση. 
    Το τέταρτο το 2018 
    Αποκεντρωμένη κλειστή beta ανταλλαγή. Η χρηματιστηριακή αγορά αντιπροσωπεύει ένα περιθώριο συναλλαγών. Ξεκίνησε την αποκεντρωμένη ανάπτυξη του Χρηματιστηρίου. Ανταλλαγή ρευστότητας σε μετρητά.
  2. τρίμηνο 2019 
    Ξεκινά η ανάπτυξη της πληρωμής Ternion. Ξεκινήστε μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή. Κλειστές πληρωμές beta. Πρόωρη ανταλλαγή μπόνους. 
    T2 2019 
    Ξεκινήστε με πληρωμές.
NAREDBA



Για πληροφορίες:
Website: https://ternion.io/
τεχνικό έγγραφο: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
Τηλεγράφημα: https://t.me/TernionOfficial
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4623236.msg41743899#msg41743899
Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial/
https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_blog=bounty

Δημιουργία:  milyuner86
Προφίλ Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1671465

Komentar

Postingan populer dari blog ini

🚀💎 SIMPLYBRAND = OVERCOMING FAKE PRODUCTS 💎🚀

Netscouters Introducción

GOLDEN CURRENCY - BLOCKCHAIN